Чому саме каркасний будинок?
Чому саме каркасний будинок?

Чому саме каркасний будинок?

Все більше забудовників віддають перевагу каркасному типу будівництва. Як думаєте – чому? На сьогоднішній день каркасні будинки відрізняються від інших найкращим співвідношенням якості та ціни. Як показує статистика, під час зведення каркасних будинків можна зекономити приблизно 30% коштів порівняно з будівництвом цегляних споруд.

Каркасні оселі мають високу тепло ефективність, а це означає, що витрати на опалення в майбутньому будуть меншими.

Каркасна технологія є найбільш затребуваною в Європі та Північній Америці. Близько 70% усіх заміських будинків там є каркасними. Відповідно до статистики, щорічно в Канаді, США та Мексиці будують понад півтора мільйона каркасних будинків. З кожним роком ця цифра стрімко росте.

Каркасна технологія дозволяє зводити не тільки приватні будинки, але й три-чотири поверхові.

 

Переваги каркасного будівництва порівняно з іншими технологіями:

  1. Доступна вартість. Включно з утепленням, оздобленням, вікнами та дверима середня вартість квадратного метра становить близько 300 доларів.
  2. Швидкі терміни спорудження. Ми будуємо каркасне житло за нашим проектом впродовж 3-4 місяців включно зі всіма виробничими процесами.
  3. Будівництво в будь-яку пору року. Каркасна технологія дозволяє зводити будинки як літом, так і зимою. Погодні умови не впливають на хід будівництва. Завдяки власному виробництву та виготовленню стін, перекриття і даху фабрично (вони монтуються готовими панелями), навіть атмосферні опади не є перешкодою для спорудження каркасних споруд.
  4. Для зведення будинку не потрібна складна спецтехніка. Єдина техніка, яку використовують при такому будівництві – кран. Він допомагає при монтажі стін, даху та перекриття.
  5. Використання полегшеного типу фундаменту – пальового або стрічки.
  6. Всі інженерні комунікації будуть надійно приховані. Це забезпечить гарний інтер’єр та рівні стіни, які потім буде зручно оздоблювати.
  7. Тепло ефективність. Каркасне житло нагрівається набагато швидше, ніж цегляні чи брусові будинки. Це дозволить зекономити кошти на опалені в холодну пору року.

Каркасний будинок – чудове рішення для тих, хто цінує комфорт, якість та свої гроші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!