Технологія каркасного будівництва ТК-2
Технологія каркасного будівництва ТК-2

Технологія каркасного будівництва ТК-2

Технологія ТК_2 – це сучасний і інноваційний спосіб будівництва каркасних об’єктів за принципом подвійного об’ємного каркасу.На відміну від одинарного каркасу, який витримує навантаження біля 180кг/м2, подвійний каркас витримує навантаження більше 450кг/м2, що виводить дану технологію будівництва на значно вищий рівень експлуатаційної якості,і дозволяє використовувати дані технології в промисловому будівництві, і при зведенні об’єктів преміум-класу.Відрізняється подвійний каркас від стандартного (ТК_1) подвійним підсиленням конструктиву. В підсумку – конструктив максимальної надійності і стійкості до вібрації.

Фундамент

Будівництво каркасних будинків починається з фундаменту. Технології ТК-Стандарт адаптовані до усіх можливих способів зведення фундаментів. Усе – за бажанням клієнта. Проте, ми завжди готові надати замовнику сучасні, високо технологічні способи будівництва. Зокрема, це стосується і фундаментів на гвинтових палях. На сьогоднішній день на ринку вже присутні технології зведення фундаментів на гвинтових палях із застосуванням внутрішнього армування і бетонування, що відповідає найвищим вимогам міцності, надійності і довговічності.Наша компанія використовує новітні технології, і завдяки таким крокам, дає більшу цінність за менші гроші.

​Обв’язка фундаменту

Перша фаза зведення каркасного об’єкту – обв’язка фундаменту. Це перехідна ланка між фундаментом, і самим об’єктом. Обв’язка здійснюється дерев’яними конструкціями («Т» і «Г»-подібні балки), які оброблено смолою, шляхом кріплення до оголовків гвинтових паль, що створює основу для каркасу підлоги.Особливість технології ТК_2 – це додаткове використання елементів з плити OSB, що відчутно зміцнює основу.

​Каркас підлоги

Зведення каркасу підлоги за технологією ТК_2 по своїй суті – унікальне, і передбачає застосування дерев’яних ферм. Це значно підвищує міцність конструктиву, дозволяє збільшувати довжину прольотів (п’ять і більше метрів), і за рахунок достатнього простору (висота ферми – 350/400 мм) дає можливість додатково утеплювати каркас підлоги.

​Каркас стін

Технологія ТК_2 – це подвійний каркас. Сукупна стіна складається не з однієї, а з двох жорстко з’єднаних між собою стін одинарного каркасу, товщиною 100мм кожна. Стійки стін кожного з каркасів розташовуються не напроти, а зі зміщенням. І це дає визначальний результат, стосовно найвищого рівня якості звукоізоляції і енергоефективності. Відомо, що причиною втрати тепла є так звані «містки холоду». Такі «містки» виникають у місцях стику утеплювача з елементами каркасу. Також відомо, що звук (або – шум), передається безпосередньо по стінках каркасу, оскільки і ззовні, і всередині – це одна і таж сама стіна. Технологія ТК_2 просто, і безальтернативно усуває обидві проблеми, оскільки і шум, і холод поглинаються наступним шаром утеплювача! Таким чином каркасні будинки нашої компанії перевищують показники енергоефективності в порівнянні з іншими технологіями.

​Каркас перекриття.

За стандартами технології ТК_2, перекриття проектується виключна на фермах. Даний спосіб дозволяє досягнути високих стандартів міцності (за рахунок товщини «пирога»), і відсутності проявів скрипу і гойдання.

Каркас даху.

Технологія ТК_2 передбачає конструкцію даху, аналогічну технології ТК_1. Проте, присутня додаткова перевага: дах опирається не на одну стіну товщиною 150 мм, а на дві ( у відповідності до технології ТК_2), загальною товщиною – 200 мм.

*Ідеологічні і технологічні цінності технології ТК_2 – це зміцнення силового каркасу. Саме на це ми і звертаємо увагу клієнтів, оскільки силовий каркас – це основа. Оздоблення, комунікації, опалення… це все важливо, але все це – потім. Якщо міцна і правильна основа – з утепленням, і з оздобленням усе буде гаразд. Для нас – це важливо! Надійний подвійний каркас – ми ГАРАНТУЄМО!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!